Nyt on ollut niin paljon kaikenlaista, että on jäänyt blogeilu vähemmälle. Nyt otetaankin siis aikaa takaisin ja kurotaan väliin jääneet päivät pikavauhtia kiinni! 

Aikaisemmin blogissani olleessa arvonnassa oli voittajat myös toiselle ja kolmannelle sijalle. He eli Aino S. ja qaws saivat seuraavanlaiset palkinnot:

 

Osallistuin kolmeen kalenterivaihtoon tänä jouluna ja kaksi luukkua olen saanut niistä avata. Avaamani luukut olenkin jo aiemmin kertonut, mutta se mitä itse lähetin on tähän asti pysynyt "salassa". Minulta joulukalenterin tiimoilta on lähtenyt pikkuruinen mekko Lorainnelle ja oikeasti avattava nahkalaukku Jaanalle.

 

 

Olen hankkinut viime aikoina valmisteilla olevaan mummonmökkiini kovasti kaikenlaista tavaraa. Jännityksellä odotan, mitä posti tuo tullessaan eri puolilta maailmaa  Pääsen vihdoin tekemään kunnolliset hirret mökkiin, kun mieheni oli ostanut minulle ennen aikaisena joululahjana yläjyrsimen  Nyt onkin ihanan pitkä joululoma edessä, eikä siis työ- ja opiskelukiireitäkään pitäisi olla, joten ajattelen saavani loman aikana jotakin kivaa aikaiseksikin! Joitakin muita hankintoja olen tehnyt myös ja tässä niistä osa.

 

Valtavat paketit erilaisia helmiä löysin Kärkkäisten leluosastolta. Niitähän tarvitsee siis joka paikkaan!  Ja kamalan määrän bunkalankoja sain ale-hintaa Punaisesta tuvasta. Bunkailemaan siis!

 

Koska olen vähän höppänä ja tapanani on tehdä tuhatta ja vielä yhtä projektia samanaikaisesti, tein tällaisia pakkohankintoja suunnitteluasteella olevaan kammotusten nukkekotiini. Jos jotain juuri sopivaa näkee jossakin, se on pakko saada!  Mukaan tarttui Transylvanian kartta ja kammottava, epämuodostunut lapsi/vauva. Tuttavieni mielestä olen jotenkin friikki, kun minusta tuo vauva on aivan käsittämättömän ihana!  Sopii minun makuuni kuin nenä päähän!

Tässäpä pieni pikapika päivitys. Toivottavasti elämä sallii minun nyt pitää blogia ajan tasalla lyhyemmin väliajoin :)